Valuta:

Verzenden & retouren

´╗┐rendement / uitwisseling
Voor Returns:
Items kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of uitwisseling met 7 dagen na de datum van ontvangst. Maar de reden voor de terugkeer veroorzaakt door uzelf (bijvoorbeeld, grootte, kleur je kiest), kan niet worden aanvaard. Returns kunnen worden teruggestuurd binnen 7 dagen na ontvangst Alle geretourneerde artikelen mogen nooit gebruikt en in nieuwstaat verkerend Alle teruggekeerde verpakkingen moeten worden verzekerd als voor het retourneren van juiste items voor een terugbetaling: ... alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 5% bank administratiekosten en verzendkosten Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Bijzondere omstandigheden kunnen partnerschap met corporate business partners nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Belangrijk bericht:
1. Hoewel we bieden terugkeerbeleid, gezien de tijd en geld in beslag, we zeker op prijs stellen als u al uw vragen en zorgen duidelijk voordat u uw bestelling kunt maken.
2. Neem eerst contact op met onze klantenservice om de terugkeer address.All geretourneerde goederen moeten naar het verzendadres wij u e-mailen, als het niet het juiste adres gestuurd te krijgen, we zijn niet verantwoordelijk voor het verlies veroorzaakt door het probleem.
3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verliezen als het geretourneerde pakket verloren gaan tijdens de verzending, moet originele postkantoor ontvangst worden gehouden om de schadevergoeding te vorderen.
4.Indien terugkerende juiste items voor een terugbetaling: .. Verzending en administratiekosten worden niet terugbetaald Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, zal u bovendien verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten, raden wij dat je tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen of vastgehouden door de douane kunnen worden.
Terug